Verbatim

VerbatimVerbatims produkter har globalt anseende och säljs i mer än 120 länder, och utbudet innefattar optiska lagringsmedier, USB-enheter, minneskort, hårddiskar, SSD-enheter, mobiltillbehör och filament för 3D-utskrift. Verbatims FoU-kapacitet och tekniska ledarställning i kombination med hård kvalitetsstyrning vid tillverkningsprocesserna säkerställer förstklassiga produkter och tillförlitliga tekniklösningar.

Pionjär inom datalagring

Alltsedan företaget grundades 1969 har Verbatim varit ledande inom teknikutvecklingen för datalagring. Ordet verbatim betyder på latin ”ordagrant” och har sedan företaget grundades använts för att illustrera principen med exakt och felfri datalagring. Från disketter och optomagnetisk lagring till CD, DVD och Blu-ray, externa hårddiskar, flash-minnen, USB- och SSD-enheter – Verbatims omfattande portfölj och inflytande i branschen är enastående.

Förutom företagets kärnverksamhet med datalagringsprodukter erbjuder man även datortillbehör, med samma höga standarder beträffande kvalitet, kompatibilitet och tillförlitlighet.

https://www.verbatim.se/