Om företaget

Om företaget

Media Storage Systems i Stockholm AB är en Värdeadderande IT-partner, med säte i Hägersten, i Stockholm. Företaget grundades 2004-06-03. Media Storage Systems är ett ägarstyrt företag med aktiva delägare som har en lång erfarenhet och en stor kunskap av försäljning inom IT-branschen.

Målsättning

Media Storage Systems målsättning är att leverera rätt produkter och lösningar, i rätt tid, till rätt kund och till rätt pris.

Vi arbetar hårt för att ge våra partner / kunder bästa tänkbara support och service, samtidigt som vi ständigt utvecklar våra tjänster för att möta våra partner / kunders behov och önskemål.

Med Media Storage Systems produktexpertis och teknisk support, är vi en “Värdeadderande IT-partner” med spetskompetens.

Verksamhet / Ändamål

Med marknadsledande specialistkompetens inom hård- och mjukvara skall vi under de närmaste åren hjälpa våra partners och leverantörer att växa och bli mer lönsamma. Media Storage Systems skall bedriva handel med produkter och tjänster inom IT-branschen.

Kompetensutveckling

För att lyckas med vår målsättning måste vi se till att kompetensutveckla de anställda och göra arbetsplatsen som helhet till en attraktiv och hälsosam arbetsplats som speglas av en hög servicenivå, attraktiv miljö och som styrs utifrån en bra organisation och ett gott ledarskap.